Липсата на такси по Бяла Карта е нейно основно предимство пред други кредитни карти. Няма такси за издаване, преиздаване, блокиране, смяна на PIN, проверка на баланс и други услуги, извършвани на банкомат  с твоята Бяла Карта. Освен това, безплатно можеш да получаваш SMS и email- известия за трансакции и месечна справка.

За разлика от много други подобни продукти, Бяла Карта е без годишна такса на обслужване за целия период на Договора. Този разход е за наша сметка. Това означава, че ако я притежаваш и не я използваш, то тя ще бъде напълно безплатна за теб. Липсата на годишни такси по Бяла Карта не е промоционално условие и няма да се промени след изтичане на първата или втората година. 

Освен, че не плащаш за годишното обслужване, ти не дължиш абсолютно никакви такси по Бяла Карта при разплащане на ПОС терминали в България. Този разход го поемаме ние, вместо теб. За повече информация, можеш да погледнеш тарифите на Бяла Карта. (https://bialakarta.bg/obshti-uslovia#rate)

Не дължиш абсолютно никакви такси по Бяла Карта и при теглене на пари в брой от банкомати в ЕС, освен ако не теглиш пари в брой на чужд ПОС терминал в България. За останалото, ние поемаме този разход, вместо теб.

Единствените такси, които би платил са таксите при погасяване на задължение. Те се определят индивидуално в зависимост от това къде си решил да направиш самото погасяване. Повече за възможностите за погасяване на задължението ти по Бяла Карта можеш да прочетеш тук - Как и къде мога да платя задълженията си по Бяла Карта.

Таксите се определят индивидуално от всяка една финансова организация, в която внасяш:

  • Таксата за направени от теб плащания на задължения по кредитна карта Бяла Карта в касите на FastPay е 0.90 лв. (деветдесет стотинки);
  • Таксата за направени от теб плащания на задължения по кредитна карта Бяла Карта в касите на CrediTour е 0.90 лв. (деветдесет стотинки);
  • Таксата за направени от теб плащания на задължения по кредитна карта Бяла Карта в Пощенска Банка е 1 лв. (един лев);