Постарали сме се да улесним максимално твоето кандидатстване за Бяла Карта, да го направим възможно най-удобно и пестящо време в забързаното ежедневие. Можеш да заявиш твоята международна кредитна карта Бяла Карта:
1. На телефон 0700 20 140 /съобразно тарифния план на абоната/. 
2. Онлайн на сайта ни www.bialakarta.bg

Няма нужда да посещаваш физически банков клон, да се редиш на безкрайни опашки, да губиш време и нерви в неясни административни процедури.

Смекчили сме изискванията за кандидатстване до минимум. Не е необходимо да си нает на трудов договор. За кандидатстване за Бяла Карта е достатъчно да имаш доходи и да можеш да ги докажеш. 
Другите изисквания са също толкова достижими – да имаш навършени 18 години и валиден документ за самоличност, който да бъде в теб в момента на заявяването.

След като получим твоята заявка за кандидатстване за Бяла Карта, наш служител ще се свърже с теб, за да допълни заявката ти за кандидатстване.

След като разполагаме с необходимата ни информация, ние ще направим своите анализи и оценки на твоята кредитоспособност със специализиран софтуер. Целият процес по одобрение на кандидатите е автоматизиран и напълно обективен. Когато системата ни генерира отказ или одобрение на твоята кандидатура, ти отново ще бъдеш уведомен.

В случай че бъдеш одобрен, ще се стартира процеса по изпращане и получаване на твоята Бяла Карта, който също ти пести време – всички необходими документи и пластиката си ще получиш по куриер, на посочен от теб адрес. Доставката е изцяло за наша сметка.

След активиране на твоята Бяла Карта ще бъдеш уведомен чрез SMS. Остава да се наслаждаваш на успешните си покупки.