Ако често си задаваш въпроса "Как е най-изгодно да ползвам Бяла Карта?", тук ще намериш своя отговор. Трябва да следваш няколко правила.

Първо - по отношение на усвояването на лимита на картата и вноските по нея. Нашият приятелски съвет е да погасяваш усвоената сума по картата съобразно посочените в Договора срокове, заедно с начислената върху нея договорна лихва, за да ти е максимално изгодно. Като всяка кредитна карта, и Бяла Карта предполага да внесеш цялата ползвана сума до датата на падеж. Така ще платиш само натрупаните лихви - по 0.12% на ден. 

Ако например имаш  Бяла Карта с кредитен лимит от 200 лева и си го използвал на 100%, можеш избереш да възстановиш напълно ползваната сума, заедно с натрупаната дневна лихва или да платиш някаква част от нея (минимум 15% от лимита). Първият вариант е оптималният за теб, за да е най-изгодно ползването на Бяла Карта. 

Втората важна информация по отношение на въпроса "Как е най-изгодно да ползвам Бяла Карта?" е свързана с нашата партньорска програма. В секцията "Постоянни отстъпки"  в нашия сайт ще откриеш списък с партньори, които са осигурили постоянни промоционални цени за клиентите ни. Отстъпките от редовната цена на услугите и продуктите им достигат до 35%! Достатъчно е само да платиш с Бяла Карта, за да ползваш отстъпката! Кажи на персонала, че искаш да се възползваш.

Следи периодично и в секцията с промоции на Бяла Карта. Редовно обявяваме различни акции, при които, ако ползваш Бяла Карта като платежно средство в определени ситуации, можеш да спечелиш награди. Общите условия на всяка нова акция са винаги описани, така че в страницата ще откриеш всичко, което те интересува, за да се възползваш.