Как работи 3D защитата на плащанията с Бяла Карта?

Когато извършваш плащане онлайн, електронният магазин изисква да въведеш данни за своята карта – номер на картата, имена на картодържателя, CVC код и дата на валидност. В процеса на удостоверяване на плащането, e възможно да ти бъде поискан код за 3D верификация. С новата функция 3D защита, в тези ситуации ти ще получиш като SMS еднократен код. Въведи го в системата на търговеца, за да завършиш плащането.

Съветваме те да въведеш получения еднократен код възможно най-скоро, тъй като той ще бъде валиден само няколко минути. В случай, че електронният магазин не приема верификационния код е възможно той да не е валиден вече. Имаш право да поискаш нов еднократен 3D код още 2 пъти чрез специалния бутон за изпращане на нов SMS.

Защо решихме да добавим 3D защита на твоите плащания с Бяла Карта?

Знаеш, че в обслужването на твоята Бяла Карта по принцип са включени безплатно SMS известяване и персонален клиентски профил, в който можеш да проверяваш всички извършени трансакции в удобно за беб време - 24/7. Имаш и денонощна връзка с нашия отдел обслужване на клиенти – през клиентския си профил. С въвеждането на 3D защита на Бяла Карта, тя се превръща в една от най-сигурните кредитни карти на българския пазар в момента.