Осигурили сме разнообразие от начини да се следят направените от теб трансакции по Бяла Карта. След активирането на твоята Бяла Карта, задължително трябва да активираш и персоналния си акаунт в сайта на Бяла Карта. Можеш да влезеш от полето ВХОД на сайта bialakarta.bg

В платформата можеш да следиш всички направени трансакции с картата от момента на нейното активиране. Можеш да селектираш периоди, за които да получиш справка. На практика имаш възможност да следиш движението по картата си и да виждаш информацията за картата ти.

Независимо от възможностите да следиш своите трансакции в сайта ни, за всяко извършено плащане или теглене с картата получаваш веднага и SMS известие. Целта е да минимизираме опитите за злоупотреби при кражба на карти. Ако получиш известие за трансакция, която не си правил с твоята Бяла Карта, незабавно влез в клиентския си профил и блокирай временно всички движения. Също така ни уведоми незабавно на 0700 20 140 (съгласно тарифния ти план).

Разбира се, информация за извършените трансакции с твоята Бяла Карта може да получиш и с едно обаждане на националния ни телефон - 0700 20 140. Няма оскъпяване на телефонната услуга! Цената на обаждането е съобразена с договореното в твоя абонаментен план.

Справка за трансакции можеш да поискаш и на e-mail: help@bialakarta.bg.

Винаги сме отворени да посрещнем въпросите ти и в нашия live-чат.

В своя индивидуален потребителски профил можеш да видиш и справка за задълженията си по Бяла Карта.

Какви суми дължиш по своята кредитна карта Бяла Карта може да разбереш във всеки един момент с обаждане на националния ни телефон на 0700 20 140 /обаждането се таксува съобразно тарифния план на абоната/.

На всяко 1-во число на текущия месец ще получаваш и SMS с актуалното ти задължение за предходния месец. Услугата SMS известяване е напълно безплатна за теб.