Индивидуалният потребителски профил на Бяла Карта е Интернет платформата, която цели да предостави на потребителя удобството да следи на едно място информацията за своята кредитна карта, актуалните промоции, специалните персонални офертите и игрите на Бяла Карта.

Ползването на платформата за клиенти на Бяла Карта е напълно безплатно. Чрез своя потребителски профил можеш да контролираш изцяло ползването на твоята Бяла Карта. Проверявай свободно и неограничено всички трансакции по кредитната си карта. Избирай периоди, за които системата да ти генерира справки.

През потребителския си профил можеш да изпращаш и получаваш съобщения до нашия отдел за обслужване на клиенти.

Отново в клиентския си профил можеш да деактивираш определени действия, които да могат да се правят с твоята Бяла Карта, а можеш да я деактивираш временно и изцяло. Това трябва да е първото ти действие, ако картата ти бъде открадната или изгубена, или пък ако се съмняваш, че може друго лице да злоупотребява без твоето съгласие.

За да влезеш в индивидуалния си потребителски профил в Бяла Карта, изпълни следните стъпки:

  • Посети сайта на Бяла Карта.
  • Кликни върху бутона Вход в горния десен ъгъл на сайта.
  • Въведи e-mail адреса и паролата, с които си се регистрирал.
  • Вход в онлайн профила на Бяла Карта
  • Кликни върху бутона Вход.

 

За да е още по-пълно изживяването в твоя потребителски профил в Бяла Карта, сме добавили и допълнителни плюсове към обслужването на твоята кредитна карта Бяла Карта. През личния си профил имаш достъп до всички актуални промоции, игри и оферти.

Там можеш да виждаш всички текущи Топ Оферти. Влез в съответното меню и разгледай актуалните Топ продукти.

Не пропускай също и актуалните промоции и игри. Информацията ще е достъпна с един клик в менюто промоции.

Свързвайки твоя индивидуален потребителски профил с регистрацията си в Белия магазин, можеш да пазаруваш и в уникалната платформа за колективно пазаруване, достъпна единствено за картодържателите на Бяла Карта.