Създаване на индивидуален потребителски профил

За да регистрираш своя индивидуален потребителски профил, посети страницата ни my.bialakarta.bg и попълни кратката форма за регистрация. Регистрацията за онлайн профила на Бяла Карта е абсолютно безплатна за теб.

След успешно регистриране на посочения от теб e-mail адрес ще получиш линк за активиране на потребителския профил. Последвай линка за активиране и продължи. В системата ще трябва да въведеш желаната от теб парола.

Регистриране на картата в индивидуалния клиентски профил

За да завършиш успешно създаването на акаунт, както и да управляваш и плащаш онлайн задълженията по своята карта е необходимо да я регистрираш. За целта трябва да избереш от страничното меню БЯЛА КАРТА и да попълниш своето ЕГН и номер на договор – това са 6-те цифри, изписани под имената ти на картата. Номерa на Договора може да намериш и документите ти по кредита – това е номерът на договора ти, посочен в чл.2 от Договора.  След като въведеш данните, ще получиш SMS код за валидиране на регистрацията на телефонния номер, вписан в договора за Бяла Карта.

В своя индивидуален потребителски профил имаш достъп до пълната информация във връзка с употребата на твоята Бяла Карта. По всяко време ще можеш да провериш всички направени трансакции с твоята Бяла Карта. Можеш да задаваш произволни периоди назад във времето и да проследяваш движението по сметката си.

Всички справки и данни, които ще ползваш в своя профил са напълно безплатни. През платформата можеш да изпращаш безплатни съобщения до отдела ни за обслужване на клиенти, както и да управляваш услугите за твоята Бяла Карта. SMS известяването също е напълно безплатна услуга за картодържателите на Бяла Карта. В клиентския си профил ще получаваш и информация за извършените с картата ти покупки и трансакции. 

Добавили сме и допълнителни плюсове към твоята Бяла Карта, до които имаш достъп през личния си профил. Там можеш да виждаш всички актуалните промоции и игри.