За да регистрираш своя индивидуален потребителски профил, посети страницата ни my.bialakarta.bg и попълни кратката форма за регистрация. Регистрацията за онлайн профила на Бяла Карта е абсолютно безплатна за теб.

Регистрирай се в онлайн профила на Бяла Карта

След успешно регистриране на посочения от теб e-mail адрес ще получиш линк за активиране на потребителския профил.

В своя индивидуален потребителски профил имаш достъп до пълната информация във връзка с употребата на твоята Бяла Карта. По всяко време ще можеш да провериш всички направени трансакции с твоята Бяла Карта. Можеш да задаваш произволни периоди назад във времето и да проследяваш движението по сметката си.

Всички справки и данни, които ще ползваш в своя профил са напълно безплатни. През платформата можеш да изпращаш безплатни съобщения до отделът ни за обслужване на клиенти, както и да управляваш услугите за твоята Бяла Карта. SMS известяването също е напълно безплатна услуга за картодържателите на Бяла Карта. В клиентския си профил ще получаваш и информация за извършените с картата ти покупки и трансакции. 

Добавили сме и допълнителни плюсове към твоята Бяла Карта, до които имаш достъп през личния си профил. Там можеш да виждаш всички актуалните промоции и игри.